over mind-the-gap

Al meer dan 10 jaar succesvol in webdesign en logo ontwerp.

jouw toekomst

Mind-the-Gap webdesign richt zich al meer dan 10 jaar succesvol op zelfstandig ondernemers uit met name Soest, Baarn, Amersfoort en Hilversum die hun onderneming stijlvol en vooral betaalbaar willen presenteren op het internet.

Inmiddels weten ook ondernemingen uit de rest van Nederland Mind-the-gap te vinden waardoor de orderportefeuille goed gevuld is. Desondanks kan je altijd terecht voor vragen en informatie of voor een afspraak op korte termijn.

De websites worden gebouwd in WordPress in combinatie met Divi* waardoor het met name voor de kleine zelfstandige mogelijk is om snel en eenvoudig vanaf de eigen computer zelf teksten aan te passen of artikelen toe te voegen aan de website.

De kosten van een website beginnen vanaf € 595 en zijn afhankelijk van het aantal pagina’s en de wijze waarop de content aangeleverd wordt. Ik streef er naar om elke website een unieke “look en feel” te geven die past bij de onderneming en de doelgroep van de onderneming.

Ik ben je graag van dienst,

Marcel Doorduijn

 

wat kan Mind-the-gap webdesign

Mind-the-gap kan je adviseren, je nieuwe website ontwerpen en de nieuwe website bouwen. Daarbij is er veel aandacht voor goede foto’s en pakkende teksten. Dit alles om er voor te zorgen dat de uitstraling van de website past bij onderneming en de bezoekers snel en eenvoudig de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Daarnaast is de website zo gebouwd dat je de website zelf eenvoudig up-to-date kan houden.

h

Advies

Een goed advies vooraf over de eisen waaraan de website zou moeten voldoen en wat de doelgroep aanspreekt maakt dat de website volledig zal voldoen aan de verwachtingen.

Webdesign

Een website is meer dan bits en bites. Kleurgebruik, foto’s en tekst maken het tot één geheel. In wordpress zijn de teksten eenvoudig en zelfstandig aan te passen.

l

Logo ontwerp

Een logo is zó persoonlijk dat ik daar veel tijd voor neem en veel schetsen maak om de richting te bepalen.  In overleg en vooral samen maken we er iets heel moois van.

Social media

Social media is betrekkelijk nieuw en biedt vele mogelijkheden om je onderneming onder de aandacht te brengen. Tijd en energie is hierbij het toverwoord.

Onderhoud

WordPress is een open source platform dat gebruikt maakt van plugins. Beiden zijn aan verandering onderhevig en vergen onderhoud om de website goed te laten werken.

Fotografie

Een foto zegt soms meer dan duizend woorden. Daarom zijn goede en relevante foto’s op de website zo belangrijk. Het kan je boodschap verduidelijken.

Mind-the-gap webdesign wanneer je een betaalbare en unieke website nodig hebt of je bestaande website wil vernieuwen. Ook voor logo’s en huisstijl en je hier aan het goede adres. 

Neem contact op en we gaan het samen regelen!

adviseur

Het belangrijkste is om de klant met raad en daad bij te staan bij het bouwen en/of ontwerpen van zijn of haar website.

Marcel Doorduijn

Marcel Doorduijn

Directeur/eigenaar

webdesign Projecten

Een willekeurige greep uit de vele projecten die Mind-the-gap de afgelopen periode heeft afgerond. Stuk voor stuk bijzondere opdrachten met bijzondere, gedreven en enthousiaste opdrachtgevers.

logo Projecten

Een willekeurige greep uit de vele logo ontwerp opdrachten die Mind-the-gap de afgelopen jaren heeft gedaan. Bijzondere opdrachten met een uniek resultaat.

Een afspraak maken ?
Zeg HAllo!

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.