Projecten

01

Talent 2 Move - Logo ontwerp

Talent 2 move uit Almere wilde een nieuwe uitstraling waarbij de kleuren aqua en oranje een belangrijke rol moesten spelen.

02

Daphaer - website

Betrouwbaar, betrokken, actief en enthousiast zo kan je Daphaer het beste omschrijven. Een fantastisch project om dit succesvolle recruitment bureau online te zetten met een nieuwe website.

03

Sjape - Website

De structuur en schoonheid van oud hout is waar Sjape van houdt. Ambachtelijk en met passie worden van houtstronken de mooiste lampen en voorwerpen gemaakt. De stijlvolle website was dan ook een feest om te mogen maken.

04

Sam Derksen - Website & Logo

De creativiteit en passie voor fotografie spat van het scherm. Voor bruidsreportages en tal van andere opdrachten kun je bij SAm Derksen terecht. Het logo en de website waren twee geweldige projecten om aan te mogen werken.

Projecten in uitvoering

01

Website van-bijsterveld.nl

Vernieuwen website door deze in een moderner jasje te steken. Nu in de achtergrond alles aan het vernieuwen maar binnenkort online. De link verwijst nu nog naar de (oude) bestaande website.

02

Website Soest in Actie

Een thema website die geheel in het teken staat van een charitatieve actie van Personal Fitness Soest.

03

Website Personal Fitness Soest

Het ontwerpen en bouwen van de website van Personal Fitness Soest. Momenteel druk met het plaatsen van foto’s en tekst en dan gaat de website live.

04

Website + shop & Logo

Een nieuwe project voor Smearcase. Een nieuw solid parfum merk uit Amsterdam dat de wereld wil veroveren met 100% natuurlijke ingredi├źnten en heerlijke geuren. Binnenkort online.

Een afspraak maken ?
Zeg HAllo!

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.